Förmånscykel

Som anställd på ett företag där det erbjuds förmånscykel – Kan du komma avslappnad till jobbet och börja dagen motiverad! Samtidigt som du spara pengar och gör något gott för miljön.

Fördelarna att handla av oss
  • Lokal butik med egen verkstad, vi hjälper dig med alla frågor, funderingar och eventuella problem.
  • Inga inköpsfönster, köp din förmånscykel när det passar dig
  • Du kan provcykla innan köp
  • Vi visar vilka tillbehör som passar just din cykel
  • Din cykel är färdigmonterad när du hämtar den, inklusive tillbehör

Vanliga frågor

Hur fungerar det med förmånscykel?

Förmånscykel är uppskattat hos anställda och enkelt att erbjuda medarbetare. Den anställde sparar normalt mellan 20 – 40% jämfört med privatköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt eftersom det är den anställde som finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag. Då kostnaden dras innan skatt blir priset mycket lägre än ett direktköp i butik.

Du kan välja fritt från hela vårt sortiment hos Noréns cykel och fritid.

Kostnaden bestäms efter vilket val av cykel du gör och vilken marginalskatt du har, Med hjälp av en kalkyl kan du räkna på vad din förmånscykel skulle kosta, klicka på länken här nedan.

Med hjälp av kalkylatorn kan du räkna fram kostnaden

Du kan även välja till ett servicepaket och extra utrustning i form av pakethållare, lås, cykelkorg mm om detta inte ingår i ordinarie pris.

För dig som arbetsgivare är förmånscykel 100% kostnadsneutralt och det krävs inga anslutningskostnader. Den anställde betalar förmånscykeln med bruttolöneavdrag.

  • Kontakta oss för en unik inbjudningskod
  • Registrera sedan, genomgå automatisk kreditcheck och digital signering av avtal.
  • Bjud in anställda till portalen och godkänd dem som förmånscykeltagare.
  • Anställda sköter sedan själva resten genom att gå till valfri ansluten återförsäljare och hämta ut sin drömcykel.

Din arbetsgivare behöver då registrera sig för förmånscykel hos BusinessBike vilket enkelt görs genom att kontakta oss för en unik inbjudningskod.

Cykel, montering, majoriteten av alla tillbehör.

Det ingår även en helförsäkring med varje cykel där det är 0kr i självrisk, ingen maxvärdebegränsning och utan åldersavdrag förutsatt att du har ett godkänt (SFF) bygellås eller liknande till cykeln. Dessutom kan du välja till förmånligt servicepaket till din cykel!

BusinessBike Vorteilsrechner